Home > Uncategorized > MADINATUL ASRAR HYDROTHERAPY SPA

MADINATUL ASRAR HYDROTHERAPY SPA

12/02/2011

MADINATUL ASRAR HYDROTHERAPY SPA

SG-2000 HYDROTHERAPY

RESONATE WITH THE PULSE OF NATURE

MADINATUL ASRAR ISLAMIC SPA & BEAUTY TREATMENT
Health * Spa*Beauty*Aromatheraphy*
Madinatul Asrar Hydrosonic Oxygen Grand SPA
MEMPERKENALKAN TERAPI OZON / OKSIGEN
MADINATUL ASRAR HYDROTHERAPY
(Infrared Oxygen Ultrasonic Multi Home Spa )

Kaedah rawatan alternatif moden SAINS FIZIK menggunakan medium air & buih-buihan bercas OKSIGEN(O2), ION NEGATIF, OZON(O3), GELOMBANG ULTRASONIK SEMULAJADI & SINAR INFRA MERAH JAUH(FiR).Selain kegunaan kecantikan ia berupaya menjadi medium terbaik memulih hampir semua jenis sakit yang dihidap seseorang dengan cepat, Insya Allah.

Kaedah ini sebenarnya adaptasi dari konsep mandian Kolam Air Panas Semulajadi (hot spring) & mandian AIR TERJUN, ditambahbaik keupayaan SAINS FIZIK.Dengan kemunculan MADINATUL ASRAR HIDROTHERAPHY, kita tidak lagi perlu bersusah payah mengunjungi kolam air panas semulajadi/air terjun – kerana kebaikan konsep ini mampu dibawa terus ke Pusat Rawatan Madinatul Asrar!!

Ia juga menjadi pilihan masyarakat moden negara-negara maju seperti di Jepun, Taiwan, Singapura, Kanada dll. Rata-rata mereka terlalu sibuk hingga tidak berkesempatan melakukan senaman, hinggakan mesin SPA ini dipanggil sebagai “Busy man exercise machine”.

Demi mendapatkan kesihatan sentiasa di tahap paling optimum, kaedah MANDIAN ini menjadi pilihan. Semuanya tersedia hanya di dalam satu mandian!!Menggunakan kaedah alternatif ini sebenarnya adalah satu pilihan bijak – tanpa suntikan, pembedahan atau pengambilan ubat-ubatan (ubat-ubatan moden adalah dari bahan berasaskan kimia/dadah) anda tetap sihat & boleh sembuh dari sakit dengan cepat hanya dengan menggunakan MADINATUL ASRAR HYDROTHERAPHY SPA.

APA SEBENARNYA ULTRASONIK HIDROTERAPI?

Manfaat perawatan SAINS FIZIK menggunakan medium air dan memerlukan penggunaan tab mandi. Mesin SPA mudah alih SG-2000 berkemampuan menghasilkan 45 liter buih-buihan bercas OKSIGEN(O2), ION NEGATIF, OZON(O3) setiap saat.

Tekanan yang terhasil disalurkan melalui hos & bertindak balas ke atas pengalas BIO-KERAMIK (yang diltetakkan di dasar tab mandi) berkemampuan menghasilkan SINAR INFRA MERAH JAUH (FiR) yang cukup cemerlang membantu melancarkan perjalanan darah.

Tekanan sekata tersebut akan keluar melalui 300 liang halus pada pengalas BIO-SERAMIK – menghasilkan buih-buihan tercas.Tekanan sekata & berterusan menghasilkan GELOMBANG ULTRA SONIK yang bersukatan 10,000 – 15,000 tenaga mikro tremor sesaat bersamaan 1.5 kg urutan teraputik ke setiap cm kulit.

Proses ini mampu merangsang 320 titik akupuntur dan mampu membuka lebih 150,000 pori-pori kulit – Menjadikan kulit/tisu/sel di tubuh menjadi lebih sehat. Sel-sel darah merah baru dapat bertukar ganti dengan sempurna – sel darah mampu menyerap lebih banyak oksigen dari kadar biasa.

Manakala OZON (O3) yang dihasilkan cukup selamat, 0.05ppm (menepati piawaian Jerman & antarabangsa), berkemampuan menjadi agen pemutih/pembersih instant. Ia juga cukup cemerlang sebagai agen penghalang/penyembuh kanser.

TENAGA GELOMBANG ULTRASONIK SEMULAJADI yang terhasil bertindak cemerlang & mampu memberi kesan panasan
dalaman sehingga 13% ke tulang, menjadikan tulang sihat kerana mendapat suhu yang sesuai, 3.3% otot dan 0.002% kulit. Ia juga mampu menghasilkan kesan apungan agar seluruh tubuh menerima urutan teraputik. Ozon yang dihasilkan berkekuatan tinggi 3000 kali lebih cemerlang dan bersih dari klorin membunuh bakteria, membersih, menghilangkan bau badan dsb. Oleh itu, dengan 15 minit mandian, kotoran dan daki di seluruh tubuh akan tertanggal dengan sendirinya tanpa penggunaan sabun dalam merawat semua jenis sakit yang diderita seseorang.

Kaedah rawatan mudah ini menerima sambutan cukup cemerlang masyarakat moden di negara-negara maju seperti Jepun, Taiwan, Singapura, Kanada, Jerman dll.

Untuk memastikan kesihatan mereka sentiasa terjamin & berada di tahap paling optimum kaedah rawatan ini menjadi pilihan. Ia merupakan kaedah alternatif – tanpa suntikan, pembedahan atau pengambilan pil ataupun ubat-ubatan berasaskan dadah.

Mesin SPA Mudah Alih SG-2000 dihasilkan dari penyelidikkan berterusan oleh para pakar hidroterapi & menggunakan teknologi Jerman. Dipatenkan di Taiwan manakala diuji sepenuhnya di Jepun.

Mesin SPA Mudah Alih SG-2000 ini selamat digunakan – 100% tanpa kesan sampingan. Ini merupakan dapatan dari kajian makmal berterusan yang telah dijalankan di Jepun oleh Dr. Hashimoto (Shibaura Institute of Technology).

Peralatan ini telah diiktiraf sebagai peralatan hospital di Thailand. Lima (5) hospital di Thailand telah menggunakan mesin SPA portabel ini & hasilnya cukup cemerlang dalam merawat pesakit yang menghidap sakit saraf, kanser, strok dan sebagainya.

Di Malaysia, trend global ini baru bermula malah masih diperingkat permulaan. Ramai yang tidak mengetahui tentang kewujudannya. Selain untuk kegunaan kesihatan & kecantikan ia berupaya memulih hampir semua jenis sakit yang dihidap seseorang dengan cepat.

SG-2000 berupaya memberi 5 kebaikan utama;
1) Panasan Dalaman
2) Membersih Menyeluruh
3) Urutan Teraputik
4) Medium Kecantikan
5) Senaman & Santaian

INFO KREATIF:
Mesin SG-2000 boleh digunakan untuk merawat binatang/haiwan yang sakit. Pengalas BIO-SERAMIK cukup baik untuk dijadikan pengalas tidur/boleh dijadikan pengalas di kerusi kenderaan – sinar infra merah jauh (FiR) yang cukup berkesan menghilangkan kelesuan/sakit belakang.

SG-2000 juga boleh digunakan untuk mencuci pakaian, mencuci buah-buahan/sayur-sayuran – berupaya membersihkan sisa-sisa toksin/racun serangga yang tertinggal pada sayur-sayuran/buah-buahan. 

Advertisements
Categories: Uncategorized
%d bloggers like this: