Home > Produk > PRODUK IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR

PRODUK IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR

PRODUK IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR

PRODUK IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR

PRODUK IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR adalah rumusan Homeopati yang merupakan kaedah perubatan alternatif yang selamat dari kesan sampingan kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan-bahan merbahaya dan bebas dari dadah. Ia terbukti amat selamat dan tidak menimbulkan sebarang gejala kesan sampingan. Kanak-kanak seawal usia 2 tahun juga boleh mengamalkan IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR. Amalan di awal usia ini dapat mempercepatkan perkembangan minda dan ingatannya.

Hanya dengan mengamalkan IQ SUPER GENIUS MADINATUL ASRAR 2 biji 3 kali sehari secara berterusan dapat meningkatkan tahap kecerdasan minda, daya ingatan, daya tumpuan, semangat, berkeyakinan dan emosi yang tenang dalam menghadapi sebarang masalah kehidupan. Kejayaan setiap insan di masa hadapan pasti tidak dapat dibeli dengan wang ringgit.

Golongan usia yang sesuai mendapatkan produk IQ Super Genius Madinatul Asrar

-Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1-6 tahun. Pada usia ini kanak-kanak mula belajar mengenali dunia sekelilingnya dan sangat teruja dengan semua perkara. Perkembangan minda berada di tahap maksimum. Kanak-kanak ini mempunyai daya tahan dan kemampuan untuk mencuba sehingga berjaya. Kanak-kanak yang tidak mendapat susu ibu dan sukar mendapat susu formula serta mengambil makanan yang tidak berkhasiat akan menjejaskan kecekapan minda. IQ Super Genius mampu menyeimbangi kekurangan ini dan memberikan nutrien utama untuk perkembangan otak yang sempurna. Otak anak anda berkembang hebat pada usia ini. Pastikan mereka mendapat suplemen terbaik untuk pembinaan otak yang hebat!.

-Sesuai untuk kanak-kanak yang sedang aktif berusia 7-12 tahun. Peningkatan bebanan akademik yang tinggi dan saingan daripada rakan-rakan menjadikan kanak-kanak memerlukan sesuatu yang luar biasa untuk membantu mereka. IQ Super Genius dengan formula unik boleh menambahkan kuasa kepada minda untuk lebih peka,cekap dan cepat terhadap cabaran minda yang hebat.Prestasi akademik yang ketara, tingkah laku yang terpimpin dan ketrampilan lebih menyerlah dengan pengambilan produk ini. Kekuatan semangat dan moral yang tinggi adalah satu suntikan yang disemat melalui formula ini. Otak anak anda diasak bertubi-tubi dengan ilmu baru. Mereka perlukan IQ Super Genius untuk bantuan maksimum diperingkat ini.

-Sesuai untuk remaja berusia 13-17 tahun . Perubahan hormon sebagai tanda keremajaan menyebabkan perubahan ketara emosi dan fizikal. Gandingan formula istimewa ini dapat membantu ‘supercharge’ remaja melalui proses menjadi dewasa dengan lebih selesa. Minda menjadi lebih kreatif dan inovatif disamping memberikan tenaga tambahan dalaman. Penguasaan akademik dan kokurikulum yang lebih baik dapat dilihat dengan pengambilan ubat ini. Peringkat remaja menjadikan otak anak anda lebih agresif dan kreatif IQ Super Genius mampu memberikan suntikan tenaga dan daya yang baru.

-Sesuai digunakan untuk dewasa 18 tahun ke atas yang mula stabil pertumbuhan fizikal dan emosi. Proses kematangan fizikal dan emosi tercabar dengan persekitaran dan pendedahan unsur-unsur kedewasaan. Tekanan akademik, tekanan hidup menyebabkan otak diperah ke tahap maksimum. Formula ajaib ini digandingkan khas memberi tenaga hebat untuk menghadapi tekanan dan keletihan minda yang keterlaluan. Ketenangan dan disiplin yang tinggi jelas timbul dengan pengambilan ubat ini. Penggunaan tenaga minda maksimum menyebabkan keletihan ketara yang memerlukan IQ Super Genius untuk memberikan tenaga baru. Sesuai untuk pelajar, guru, pensyarah, eksekutif dan mereka yang berusia yang banyak menggunakan minda dalam tugasan harian.Menangani masalah keletihan minda akibat tekanan dan beban kerja.

Keistimewaan Produk IQ Super Genius:

• Nutrient minda yang berkhasiat dan berpotensi memberi kesan positif.
• Membantu memulihkan keletihan saraf.
• Menguatkan daya tumpu (konsentrasi).
• Menajamkan daya ingatan (memori)
• Mengurangkan ketegangan fikiran (stress),gugup(anxiety) dan gemuruh (nervous).

Berkeupayaan mengatasi masalah-masalah berikut:-

1. Kurang tumpuan semasa belajar
2. Keletihan mental dan fizikal sewaktu belajar
3. Susah bangun dari tidur
4. Kurang bersemangat untuk belajar
5. Kurang daya ingatan
6. Tidak bersemangat untuk membuat kerja sekolah
7. Kurang keyakinan diri dalam pembelajaran dan peperiksaan
8. Gemuruh,Gementar dan bimbang
9. Tiada semangat bersaing untuk meningkatkan prestasi dalam pelajaran dan ko-kurikulum.

Khasiat Dan Kebaikan

• Meningkat dan Menguatkan
Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh guru.

• Mengatasi
Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.

• Memulihkan
Fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.

• Mengekang
Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah
Lain-lain kegunaan

Dapat membantu semua masalah yang melibatkan otak dan saraf:-

1. Payah tidur
2. Migrain
3. Lelah
4. Kanak-kanak degil
5. Orang pendiam, malu, takut dan pemarah.
6. Gangguan mimpi-mimpi gerun
7. Pesakit jiwa atau mental

Cara Pengambilan :
Dikemam dalam mulut sehingga habis diserap

Dos Pengambilan :
1. Kanak-kanak (1 biji, 2 kali sehari)
2. Dewasa (2 biji, 4 kali sehari)

Pantang Larang
.Jangan minum teh, kopi atau merokok setengah jam sebelum dan selepas makan ubat
Jangan sentuh dengan jari

Cara Menyimpan :

Tutup ketat, simpan di tempat kering dan dingin

Harga Jualan : RM30.00/botol

Advertisements
Categories: Produk
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: