Home > Uncategorized > TERAPI BIO-G DROPS MADINATUL ASRAR(rawatan mata)

TERAPI BIO-G DROPS MADINATUL ASRAR(rawatan mata)

TERAPI BIO-G DROPS MADINATUL ASRAR

TERAPI BIO G-DROPS MADINATUL ASRAR sangat bermanfaat untuk membersihkan mata dari iritasi,debu,mata lelah,minus,plus juga dapat juga mengubati dan mencegah katarak,merawat rabun jauh d& dekat,mengurangkan power cermin mata,mencairkan selaput katarak,merawat urat saraf & kornea mata,merawat glaukoma akibat kencing manis dll

Dengan segala rendah diri kami ingin memperkenalkan penemuan dan kaedah baru perubatan Alternatif (herba) tanpa ada kesan sampingan yang membahayakan. Madinatul Asrar Bio G Drops ini sangat berkhasiat dan bermanfaat untuk mengatasi segala macam penyakit mata,

diantaranya seperti:

  • Mencegah dan mengubati katarak (kelitak)
  • Katarak bekas menjalani rawatan pembedahan
  • Katarak akibat usia lanjut
  • Katarak penyakit retina mata,rabun jauh dan dekat
  • Masalah selaput mata,membersihkan mata dari iritasi,debu mata lelah, minus, plus juga dapat mengubati penyakit mata merah,sakit mata,mata berair, pedih,rabun cahaya dan lain-lain penyakit mata.Insya Allah.

Penyakit yang tersenarai di-atas, INSYA ALLAH dapat disembuhkan tanpa perlu menjalani sebarang pembedahan dan terdapat banyak kekuatan(hikmah) lain yang bakal diperolehi apabila mendapatkan rawatan mata ini. Rawatan ini tidak hanya menggunakan ramuan herba bermutu tinggi dan terpilih semata-mata,tetapi juga dengan menggandalkan kekuatan doa (spiritual / kerohanian) dan kaedah moden&saintifik. Perawat terlebih dahulu akan melakukan ritual khusus (wirid dzikir) sebelum proses Bio-G Drops ini dilaksanakan.Untuk menambah keberkesanan rawatan,kami menggabungkan dengan penggunaan alat teknologi saintifik berupa mesin Therapeutic Eye,urutan pada point akupuntur mata,senaman mata dan lain-lain rawatan susulan.Insya Allah!

RAWATAN TANPA PEMBEDAHAN / TANPA BAHAN KIMIA / 100% ALAMI MENGGUNAKAN HERBA ANUGERAH ALAM

Bagi pesakit atau sesiapa saja yang berminat untuk mendapatkan rawatan BIO-G DROPS ini,anda bolehlah datang ke Pusat Rawatan Madinatul Asrar kami pada bila-bila masa sahaja dan bayaran rawatan gurah yang dikenakan Cuma RM29 sahaja untuk setiap satu kali rawatan. Bagi yang mengalami kesukaran untuk mendapatkan RAWATAN BIO-G DROPS ini di tempat kami, anda boleh melakukan pesanan untuk mendapatkan Produk ”Madinatul Asrar Bio G Drops” melalui pesanan pos dengan bayaran RM47 sahaja(tidak termasuk bayaran perkhidmatan penghantaran pos). Produk Gurah Bio G Drops yang anda pesan ini dapat anda gunakan untuk 3 minggu berturut-turut (cara pemakaian ada disertakan).

Jadi!!!!!…..??????? Jangan lepaskan peluang keemasan ini,tidak ada ruginya jika anda mencuba kaedah rawatan yang unik dan lain daripada yang lain ini, dengan kos yang berpatutan dan sangat murah ini, anda tentunya berpuas hati dengan layanan rawatan yang kami berikan.

Cubalah dulu baru anda tahu kelebihan dan perbezaan rawatan ini dengan kaedah rawatan lain. Jangan sampai penyakit menjadi semakin parah baru anda mencuba mendapatkan rawatan mata ini, sesal dulu pendapatan,sesal kemudian tidak ada gunanya! Sayangilah dan hargailah mata kurniaan Tuhan kepada anda!.

PERHATIAN:PRODUK MADINATUL ASRAR BIO-G DROPS HANYA BOLEH DIPEROLEHI DI PUSAT RAWATAN MADINATUL ASRAR SAHAJA!

RAWATAN MATA MADINATUL ASRAR

DENGAN REDHA ILLAHI KAMI DI MADINATUL ASRAR TELAH MENDAPAT SUATU CARA UNTUK MEMBANTU ANDA DALAM MENYELESAIKAN BERBAGAI MASALAH DENGAN TEPAT DAN TAK PERLU DIRAGUKAN LAGI KEBERHASILANNYA…

PENEMUAN HEBAT TERBARU MADINATUL ASRAR BAGI ANDA YANG BERKACAMATA AGAR TIDAK BERKACAMATA LAGI.

Dengan segala rendah diri kami ingin memperkenalkan penemuan dan kaedah baru perubatan tanpa kesan sampingan. Jika anda menggunakannya, insya Allah anda dapat merasa perubahannya dengan izin Allah. Ia juga dapat mengatasi segala macam penyakit mata seperti:

1. KATARAK AKIBAT USIA LANJUT
2. KATARAK AKIBAT KENCING MANIS
3. KATARAK BEKAS PEMBEDAHAN
4. KATARAK PENYAKIT RETINA MATA, RABUN JAUH DAN DEKAT, SELAPUT MATA, AKIBAT KURANG TIDUR, RABUN CAHAYA DAN LAIN-LAIN PENYAKIT MATA

PENYAKIT DIATAS INSYA ALLAH DAPAT DISEMBUHKAN TANPA MENJALANI SEBARANG PEMBEDAHAN DAN TERDAPAT BANYAK KEKUATAN (HIKMAH) LAIN YANG BAKAL DIPEROLEHI APABILA DIGUNAKAN KELAK.

BAGI PESAKIT ATAU SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT TENTANG PENEMUAN TERBARU INI, ANDA BOLEH DATANG KE KLINIK ATAUPUN ANDA BOLEH MEMPEROLEHINYA SECARA JARAK JAUH MELALUI POS.

YURAN KURSUS: RM80 ( Anda akan menerima manual lengkap khusus untuk rawatan mata)

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: