Home > Kepakaran Khusus(spesialist) > URUT TRADISIONAL MELAYU,SUMATERA,JAWA

URUT TRADISIONAL MELAYU,SUMATERA,JAWA

URUT TRADISIONAL MELAYU,SUMATERA,JAWA

Jika anda dapati diri anda perlu menghilangkan kesakitan atau untuk mendapatkan kaedah semulajadi yang selamat,tiada kesan sampingan,tanpa dadah dan tanpa bahan kimia; atau untuk merehatkan diri demi menentukan kesihatan terpelihara,atau menentukan anda adalah lelaki sejati,maka anda bertanggungjawab terhadap diri anda untuk menghubungi Pusat Rawatan Madinatul Asrar.Rasailah pengalaman bagaimana kaedah rawatan tradisional melayu yang asli dan tulin dapat membantu anda.

Berita baik untuk anda!!!Pusat Rawatan Madinatul Asrar adalah sebuah Pusat Rawatan yang lengkap khusus untuk memenuhi keperluan meningkatkan tahap kesihatan dan kebersihan diri bagi semua golongan. Inilah Pusat Rawatan yang boleh anda harapkan dan percayai kerana kami adalah pelopor dalam rawatan penjagaan tubuh badan di Kuching,Sarawak dan kami mempunyai rekod yang amat memberangsangkan dalam bidang ini.

Kaedah yang Kami jalankan adalah kaedah rawatan tradisional Melayu yang asli dan tulin yang telah diamalkan berkurun lampau. Kaedah tersebut telah menjadi amalan dan budaya dalam masyarakat Melayu dan ternyata mempunyai kesan positif yang ketara luarbiasa. Kaedah yang berasaskan sumber semulajadi,tiada dadah,kimia,untuk menentukan agar rawatan Kami jauh dari kesan sampingan yang merbahaya.Kami bertanggungjawab terhadap anda….Itulah prinsip kami.

BAGAIMANA IA DILAKUKAN

Perawat kami di Pusat Rawatan Madinatul Asrar mempunyai kebolehan khusus dan berpengalaman dalam mengamalkan urutan rawatan tradisional.PengasaS Pusat Rawatan Madinatul Asrar lahir dalam sebuah keluarga yang mewarisi amalan tradisional Melayu turun-menurun,beliau telah menjelajah seluruh nusantara dalam menambah pengetahuan dan pengalaman beliau demi untuk memelihara khazanah dan pusaka yang tidak ternilai ini agar terus diwarisi!!!

KESAN DARI RAWATAN

Urut adalah kaedah tertua yang diamalkan dalam merawat dan menyembuh dan dipraktikkan secara meluas didalam masyarakat Melayu berkurun lalu.
Urut tradisional Melayu adalah kombinasi dari elemen effleurage(gerak perlahan berirama),petrissage(memicit,menekan dan memilin otot),Neuromuscular(terapi menumpukan pada pusat/titik tertentu),dan urutan tradisional Melayu anda boleh mendapat kebaikan seperti berikut:*secara fizikal badan bersantai
*Mengurangkan ketegangan akibat penat bekerja seharian
*Memperbaiki perjalanan darah dan anggota yang terlibat dengannya
*Memberi erti kepada kesejahteraan hidup
*Melonggarkan otot-otot yang kejang(kram)
*Memperbaiki kehalusan kulit
*Mengurangkan kesakitan dan kepenatan otot
*Menambah ketahanan tubuh badan
*Memperbaiki susuk tubuh
*Menghilangkan perut buncit
*Memudahkan tidur
*Mengurangkan keresahan dan kegelisahan
*Merehatkan minda
*Mengurangkan rasa berdebar-debar
*Mengimbangi tekanan darah
*Melancarkan pernafasan
*Mengurangkan sakit kepala dan migraine
*Dan lain-lain lagi

KADAR BAYARAN RAWATAN

1 JAM-RM60
2 JAM-110

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: